Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / Chocolagiftbox.nl, toch echt wel iets meer dan alleen het verpakken van chocolaatjes

Chocolagiftbox.nl, toch echt wel iets meer dan alleen het verpakken van chocolaatjes

Sharing is caring

Chocolagiftbox is een website die sterk gelieerd is aan DeBeerverpakkingen en zich specialiseert in het al dan niet decoratief verpakken van producten uit de banketbakkerij, de patisserie en de chocolaterie. Hoewel de verrassing des te groter zal zijn als u een nietszeggend doosje ontvangt met daarin overheerlijke bonbons, zal de gemiddelde ontvanger van een dergelijk kadootje niet iets speciaals verwachten. Heel anders is het gesteld als het bonbondoosje, de ballotin, de taart- of gebaksdoos een leuke vorm heeft met eventuele creatieve opdruk. Het is een visueel voorspel op een hopelijk overheerlijke inhoud. Met het opwaarderen van de verpakking worden dan ook wel de verwachtingen opgeschroefd, want hoe mooier het doosje, hoe lekkerder de zoetigheden zouden moeten zijn.

Chocolagiftbox doet dus aan verpakkingevoor bonbons en zo…

Chocolaatjes, bonbons en pralines dienen gewoon leuk verpakt te worden, hoewel voor de ‘verslaafde’ chocoladegenieter (en wie is dat nou niet?) het vooral gaat om de inhoud zelf. Als het echter gaat om een gift, en dat maakt onderdeel uit van chocolaGIFTbox, dan maakt het wel degelijk wat uit waarin de lekkernijen gepresenteerd worden. Chocolagiftbox doet dat aan de hand van een uitgebreide collectie van mogelijkheden. Er zijn variaties op het gebied van vorm, dessins, materiaal, thema’s, seizoenen en kleur, zodat er voor elke potentiële klant wel wat te vinden is. Uiteraard kan er ook gekozen worden op feestdagen, want dat zijn uitgekiende momenten iemand blij te maken met een doosje bonbons in een leuke gedecoreerd bonbondoosje.

Eigen inbreng

Als u, ondanks het ruime aanbod, toch liever gebruik van enige eigen inbreng in bijvoorbeeld model en kleur, of u wilt een eigen logo aanbrengen op de verpakking, dan is dat ook mogelijk. U stuurt uw wensen op en samen komen we er dan wel uit en krijgt u de bonbondoosjes of ballotins precies zoals u zelf wilt.

Hoe en wat?

Bestellen en betalen zijn processen die zo eenvoudig mogelijk gehouden zijn, het hoeft ook niet moeilijk, terwijl uw bestelling binnen 5 dagen bij het opgegeven adres afgeleverd wordt, Daarna is het alleen nog maar een kwestie een hoop mensen blij te maken met een creatieve en overheerlijke gift.

 

Bedankt voor het lezen van deze informatieve blog oop onze gemeente zaanstad website.