Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Slotenmaker Amstelveen-De Slotenmaker.com-020-2149148

Slotenmaker Amstelveen-De Slotenmaker.com-020-2149148

Jammer eigenlijk dat we in onze maatschappij sloten nodig hebben, maar als het dan toch moet, kun je er maar beter het beste van maken. Het kan dan ook absoluut geen kwaad, zeker als rechtgeaarde Amstelvener, te weten waar de dichtstbijzijnde slotenmaker in Amstelveen zijn bedrijf heeft. Je weet immers nooit wanneer die van pas komt en er is niks vervelender als een slot dat om een of andere reden niet meer open wil.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 00:00 - 24:00
Dinsdag 00:00 - 24:00
Woensdag 00:00 - 24:00
Donderdag 00:00 - 24:00
Vrijdag 00:00 - 24:00
Zaterdag 00:00 - 24:00
Zondag 00:00 - 24:00

Adres

Straat Heel gemeente
Postcode 1506 MA
Stad Zaanstad
Telefoon 020-2149148
Email [email protected]
Website De slotenmaker
Diensten Slotenmaker Amstelveen | Buitengesloten | Betrouwbare lokale slotenmaker | Binnen 30 minuten aanwezig | 24 uur per dag bereikbaar | Dag- en nacht service | | |

Slotenmaker in Amstelveen, of beter gezegd slotenspecialist of slotenservice.

Jammer eigenlijk dat we in onze maatschappij sloten nodig hebben, maar als het dan toch moet, kun je er maar beter het beste van maken. Het kan dan ook absoluut geen kwaad, zeker als rechtgeaarde Amstelvener, te weten waar de dichtstbijzijnde slotenmaker in Amstelveen zijn bedrijf heeft. Je weet immers nooit wanneer die van pas komt en er is niks vervelender als een slot dat om een of andere reden niet meer open wil.

Slotenmaker, -specialist of –service

Hoewel het in de volksmond een slotenmaker genoemd wordt, bevatten de werkzaamheden eigenlijk een veel ruimer gebied en niet eens het echt produceren van een slot. Slotenmakers plaatsen sloten, vervangen sloten, peuteren stukken sleutels uit een slot of hebben een meestersleutel beschikbaar als u uw sleutels bent verloren. Ze doen dus veel meer en wat ze wel echt kunnen maken zijn de sleutels zelf. Een andere belangrijke taak van een gespecialiseerde slotenmaker, bijvoorbeeld in samenspraak met politie en brandweer, is het geven van adviezen op het gebied van inbraakpreventie.

Ik kan niet naar binnen!

Als we het over sloten hebben en de problemen die we daarmee kunnen hebben, gaat het meestal om de voordeur. Je bent je sleutels verloren, sleutels passen niet meer of breken zelfs af in het slot zelf. Mocht je je sleutels verloren hebben, dan kan het zijn dat je op een strategische plek ergens reservesleutels hebt liggen en dan bedoelen we niet onder de mat of in de dichtstbijzijnde bloempot. Heb je dat niet, dan zal een telefoontje naar de plaatselijke sleutelmaker in Amstelveen uitkomst bieden. Of natuurlijk de sleutelmaker in Amsterdam of Almere mocht je daar wonen. Een goede slotenservice is 24/7 beschikbaar en zal u met spoed uit de brand helpen. Dit kan met een meestersleutel of passende reservesleutels. Overigens ben je met een nieuwe set nog niet helemaal uit de brand, want ergens liggen de originelen nog en het levert zeker problemen op als die in verband kunnen worden gebracht met een adres, zeker als ze in verkeerde handen zijn geraakt. In dat geval zal je een stapje verder moeten gaan en nieuwe sloten moeten laten aanbrengen. Ook dat kan de sleutelmaker voor je doen. Mocht je sleutel afbreken, dan zal het aan de slotenmaker liggen of hij de resten er uit kan peuteren of er alsnog nieuwe sloten moeten komen. Overigens kan het geen kwaad voor dit soort onaangename gebeurtenissen het nummer van de plaatselijke, Amstelveense slotenmaker in je smartphone bij de hand te hebben.

Inbraakpreventie

Een slotenspecialist kan naast bovenstaande noodgevallen echter nog meer voor u betekenen. Inbraak is een traumatische ervaring voor het slachtoffer, maar in samenspraak met politie, brandweer kan een slotenmaker uw huis optimaal beveiligen met het meest moderne en zekere materiaal aan sloten en hendels. Hij zal daarvoor uw woning grondig inspecteren, aangeven waar de kwetsbare plekken zijn en adviezen geven hoe deze optimaal te beveiligen. Goed werk zal altijd kosten met zich meebrengen, dus vraag altijd een offerte aan, hoewel voor het gevoel van veiligheid geen prijs te hoog is. ( binnen redelijke grenzen natuurlijk ) Overigens gaat het hier alleen over deuren, maar ook ramen en bovenlichten. Naast goedgekeurde veiligheidssloten hebben we het over onmogelijkheden om bijvoorbeeld ramen van buitenaf te openen.

Nieuwigheid

Je hoort steeds meer over domotica in huis, systemen in huis die met behulp van gadgets (bv smartphone) aangestuurd kunnen worden. Sloten horen daar tegenwoordig ook bij en zo zijn er al systemen waarbij je niet eens meer sleutels nodig hebt, maar je voordeur opent met een signaal van je telefoon. Hoe specifieker jouw sloten zijn aangepast aan jouw persoon, hoe moeilijker het wordt voor anderen je huis binnen te komen. Overigens geldt dit natuurlijk ook voor kluizen. Dit soort systemen zijn nog lang niet perfect, maar een met de tijd meegaande slotenmaker zal u zeker informatie kunnen geven. Wonen in Amstelveen is geweldig, een zelfstandige gemeente onder de rook van de mooiste stad in de wereld, Amsterdam, maar je wilt wel veilig wonen. Naast goede sloten is het daarom belangrijk in geval van nood het telefoonnummer van de slotenmaker bij de hand te hebben. Bel direct in nood: 020-2149148.